Президентът ген.Радев уважи откриването на трети завод на Мебел стил

В истинско събитие за град Попово днес се превърна откриването на третия завод на най-бързоразвиващата се престижна фирма Мебел стил. В следобедните дни на петъчния ден, пред  дверите на бившия завод „Спорт“ тържествено бе открита новата, трета поред производствена база на Мебел Стил. На събитието присъстваха много гости  освен от България ,още и от Европа, Азия и Африка. Скъп гост на откриването на завода беше и президентът на Република България ген.Румен Радев. Сред останалите официални лица  бяха: Танер Али, депутат от Търговищки регион, областният управител Митко Стайков, кметът на Попово д-р Людмил Веселинов, кметът на Търговище д-р Дарин Димитров и др.

Инвестицията е в размер на 4,5 млн.лева, а очакваните нови работни места са около 170 / в завършен вид/. За оперативен производствен директор е назначен  Христо Христов от Попово.

Подробна информация за всичко, случило се по време на откриването на третия завод на Мебел стил в Попово ще можете да прочетете в следващия брой на в.“Знаме“.

ДЕЯНА ВЪЛЧЕВА

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *