На сцената на Драматичен театър- Търговище гостува спектакълът „БАЩИ, ЛЪЖИ И ОЩЕ НЕЩО“

На 25.10.2017 г. /Сряда/ от 19.00 ч.

НЕПРЕДВИДЕНИ СИТУАЦИИ, НАПРЕЖЕНИЕ И ДИНАМИКА, ГАРНИРАНИ С БРИЛЯНТНО ЧУВСТВО ЗА ХУМОР

Повечето от пиесите на Рей Куни са изградени като комедия на ситуациите, в която реакциите на героите, изпаднали в необичайни обстоятелства, предизвикват усложнения, будещи смях.

По подобен начин, в „Бащи, лъжи и още нещо“ успешната кариера на д-р Мортимър се оказва заплашена от неочакваната поява на неговия син, за чието съществуване до този момент той не подозира. Дилемата кариера и слава или син и проблеми води до безкрайна поредица от лъжи и гафове. Английското чувство за хумор присъства брилянтно и в тази песа на Рей Куни. Дори когато дадена ситуация изглежда изчерпана, той успява така да я завърти, че да извлече от нея максимално забавление. Оригиналност, напрежение, непредвидени ситуации и постоянна динамика карат публиката да следи интригата със затаен дъх. За да засилят възприятието, актьорите са натоварени с допълнителни технически задачи, които съпътстват всяко действие.

Превод-Мадлена  Евгениева, Постановка -Костадин Бандутов

Сценографията и костюмите са дело на художника Петър Митев
Музикално оформление- Малина Михайлова, Фотография-Веселин Василев

Участват: Свилен Стоянов,Валери Вълчев,Милена Кънева,Димитър Мартинов,Веселина Михалкова,Валентин Митев,Биляна Стоева,Полина Недкова,Станислав Кондов,Николай Кенаров,Пламен Георгиев,Теодора Михайлова,Малина Михалкова

Билетите вече са в продажба от организатори,работещи на терен

За заявка на билети тел.0878460481

Раб.време на касата на театъра от 10.00- 14.00 ч.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *