ЧЕСТИТ МЕЖДУНАРОДЕН ДЕН НА ВЪЗРАСТНИТЕ ХОРА – 1 ОКТОМВРИ!

УВАЖАЕМИ ДАМИ И ГОСПОДА,СКЪПИ НАШИ РОДИТЕЛИ, СЪВЕТНИЦИ, ПРИЯТЕЛИ И СЪГРАЖДАНИ!

Позволете ми да отправя към Вас искрени поздрави и пожелания по повод Международния ден на възрастните хора.

Не само на 1 октомври, всеки ден, Вие заслужавате да получавате думи на разбиране, на съпричастност, на искрена обич и споделяне. С Вашия опит, знания и мъдрост Вие винаги ще застанете на позицията на израстването и развитието на поколенията, на общността, града и селата ни. Винаги ще подадете ръка със съвет, с добра дума, с отзивчиво сърце.

Иска ми се да кажа, че ние, Вашите деца и внуци, ще намираме повече време да говорим и чуваме, да имаме откровен диалог. Че ще сме с Вас, когато и Вие имате нужда от нашите топли ръце, за да стиснем с любов Вашите, да изтрием сълзите, да споделим.  Знам, че понякога е нужно много малко. И знам, че то все не стига. Повярвайте и на нас ни е трудно. Гоним графика на задачите и искаме да сме навсякъде, да решим всички проблеми. Да има грижа за децата, за младежите, за възрастните, за тези, които изграждат живота си.

Ръководството на Община Търговище, в мое лице, с отговорност заявява, че работим на висока скорост, но и с мисъл, не само с желание, да подобрим живота на всички. Вярно е, че имаме големи амбиции, а средствата и времето са малко. Правим нужното да наваксаме в много посоки. Нуждаем се и от Вашата подкрепа, защото Вие носите разбиране и познания, които са ни нужни.  Искам да прегърна всеки от Вас, да Ви благодаря и да Ви пожелая здраве и време за хубавите неща, които всеки от нас заслужава.Нека има повече топлина и споделеност!

Д-р Дарин Димитров

Кмет на община Търговище

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *