Цирк „Колозеум” гостува в нашия град

Цирк „Колозеум” е с напълно обновена програма!

Всеки, който го посети, ще може да види дресура на двете двугърби камили Султан /бялата/ и Емир/кафявата/, на ламата Барон / с две различни очи-едното синьо, дрегото-кафяво/, немирните понита, палавите камерунски кози, коне, кучета, гълъби…Високо под купола ще видите въздушна гимнастика на трапец, хула –хоп /въртене на обрач/ от украинката Надя Руманюк, фокуси от 7-годишния Максимилиян…

А какво е цирк без клоуни- на арената вече горещо Ви очаква клоунът Марин Романов-целият хумор и забава, московски възпитаник, с руско потекло, роден в България. В клоунадата прохожда и колегата му Никола Бойчанов. Дресура на различни видове животни ще представи младата и очарователна Лукреция  Малеволти, а нейният съпруг представя дресура на камили. Всички основни атракции се изпълняват от фамилията Валдемар Малеволти, осъществила десетки успешни турнета по света, завърнала се наскоро с множество награди от чуждестранни фестивали.

И внимание! Най-бързото и екстремно колело на смъртта в България- рядък номер, който се прави  само в още няколко цирка по света! Тук се изпълнява от Марио и Розка и е изключителната атракция на цирка!

Не пропускайте да видите на живо уникалните артистични номера на фамилията Валдемар и техните колеги!

29.09., 30.09., 01.10.2017 – петък / от 18.30 ч./, събота и неделя – от 17.30 часа , циркът е конструиран на поляната в парк „Борово око”, срещу Изложбените зали на галерията.

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *