Тир с пшеница се преобърна в местността “Боаза”

На 28.07.2017 г. в 14,55 ч в оперативната дежурна част на ОД МВР Търговище е получен сигнал за обърнал се товарен автомобил, натоварен с пшеница, на първокласен път I-4/София-Варна/ в местността „Боаза“ в община Търговище. Камионът е пътувал в посока гр. Варна. Водачът му е откаран за преглед в МБАЛ-Търговище. Част от превозвания товар е разсипан в крайпътна канавка.
Към момента движението на МПС в споменатия участък се извършва само в едната лента за движение. То се регулира от служители на сектор „Пътна полиция“ в ОД МВР-Търговище и на РУ-Търговище. От полицията призовават водачите да преминават през този пътен участък с намалена скорост и повишено внимание.
В момента се извършва оглед на местопроизшествието. Предстои временно затваряне на този участък от пътя и в двете посоки до изтегляне на обърналия се камион с помощта на специализирана техника.За пътуващите в посока Варна МПС се предлага обходен маршрут: с.Пр. Козма– с. Божурка – с. Цветница – с. Лиляк, а за пътуващите в посока София – с. Лиляк – с. Пайдушко – с. Божурка – с. Пр. Козма.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *