ФЕСТИВАЛ НА РАДОСТТА

Двадесет и първото издание на фестивала на РАДОСТТА се организира от Обществен фонд „Детство”. Случва се благодарение на щедростта на дарителите, на доброволците на Сдружението и на екипите на социалните институции. От 6 до 14 юни 2017 г., в Националния детски комплекс в с. Ястребино се очакват 110 деца и 30 ръководители от 20 институции, които са обединени в 11 групи. Фестивалът се провежда под патронажа на Вицепрезидента на Република България – госпожа Илияна Йотова.

Основната тема на фестивала е ПРИЯТЕЛСТВОТО.  Всички деца ще участват в състезания „Бързи, смели, сръчни”, ще творят в клубовете по приложно изкуство, музика и фотография, ще участват в тренинг „Аз избирам приятел”, ще разучават народни танци, ще се забавляват на дискотеката, ще играят на воля.

Децата и ръководителите ще посетят училището и паметника на шестте ястребинчета. За ръководителите ще се проведе сесия по арт-терапия.

Управителният съвет на Обществен фонд „Детство” благодари на дарителите от София, Търговище, Разград, Стражица за щедростта и съпричастието към децата с трудна съдба. Благодарност заслужават и ДКТ Търговище, ръководителите и децата от Центъра за подкрепа на личностното развитие – Център за работа с деца гр. Разград и танцов състав „Зеленика” при Народно читалище  „Отец Паисий – 1870” гр. Омуртаг.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *