От БСП – Търговище апелират за промяна

В пълната концертна зала на Младежки дом – Търговище кандидатите за народни представители от листата на БСП се срещнаха със симпатизанти, членове и общественици.

Добрин Добрев, Деница Тошева, Бахни Бахнев, Дарина Георгиева, Илия Илиев, инж. Николай Черкезов и д-р Светослав Стефанов, заедно с водача на листата проф. Светла Бъчварова, единодушно апелираха избирателите към промяна. Всеки от кандидатите сподели своето виждане за промяна и какви теми би защитавал активно като депутат в 44-тото Народно събрание.

„Ключовата дума в нашата програма е промяна. Промяна в посоката на движение на икономиката, в социалните ангажименти към хората и във всяка една сфера. Програмата ни е изпълнима в сегашно време и без заеми, както ни обещава ГЕРБ, защото със заеми всеки може”, категорична бе проф. Светла Бъчварова пред избирателите.Тя акцентира и върху още една важна тема – равномерното развитие на регионите в страната.

„Имаме нужда от регионална политика, която дава възможност на всеки един български град да бъде подреден, да има работещ бизнес и повече работни места. Това искаме и за Търговище. Промяната е в нашите ръце, поискайте я с номер 10 в интегралната бюлетина на предстоящите избори, а ние се ангажираме промените да се случат бързо и всеки един от Вас да ги почувства”, заяви водачът на листата с кандидати за народни представители от БСП проф. Бъчварова.

Като лекар, вторият в листата с кандидати за народни представители д-р Светослав Стефанов обърна внимание на промяната в здравеопазването.

„Ще работя така, че утре да имам ясно лице да застана пред Вас и да Ви кажа какво съм направил. Останах в родния град и родината, за да бъда полезен”, каза в пълната зала д-р Стефанов.

Инж. Николай Черкезов говори за малкия и среден бизнес, който е от съществено значение за функционирането на икономиката в държавата, особено в по-малките населени места.

„Нашата основна цел е постигането на социална държава, която да застане зад активните, предприемчивите, образованите хора, както и тези в неравностойно положение. Държава, която да предостави достоен живот на целия български народ – ние можем да го постигнем”, заяви четвъртият в листата на БСП – Търговище Илия Илиев.

Кандидат – депутатите говориха още за задържането на младите в България, сигурността на населените места, за икономическите условия на труд, образованието и др.

Срещата, инициирана от БСП – Търговище, продължи с прекрасни изпълнения на талантливите деца от съставите на Младежки дом, които публиката не спря да аплодира.

Симона Алексиева

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *