Обръщение на Мустафа Карадайъ – Председател на ПП „ДПС“: ЗАЕДНО ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ членува в ДПС от 1991 година. Учредител на Академичното дружество на ДПС гр. София.

През 1996 година започва работа към ЦС на ДПС като сътрудник. През 1998 година е един от учредителите на Младежко ДПС, на което е избран за първи председател.

Като лидер на Младежко ДПС Мустафа Карадайъ е избиран за два последователни мандата от Националната конференция.

На VII НК на ДПС през 2009 г. Мустафа Карадайъ е избран за член на ЦС на ДПС и след това е избран за секретар на Централно оперативно бюро на ДПС от Централния съвет по предложение на Председателя на партията д-р Ахмед Доган. Като секретар на ЦОБ на ДПС  г-н Карадайъ работи два мандата до 2016.

На 24 декември 2015 г. Мустафа Карадайъ е избран за съпредседател на ДПС, а четири месеца по-късно – на 24 април 2016 г. IХ Национална конференция на ДПС го избира за Председател на ПП „Движение за права и свободи“.

Председателят на ДПС Мустафа Карадайъ е председател на Парламентарната група на ДПС в 43-то Народно събрание. Като народен представител е избиран в 42-то и 43-то НС.

От 2001 до 2011 година Карадайъ е секретар на всички централни избирателни комисии, които организират и провеждат изборите за президент, Народно събрание, местна власт и представители в ЕП.

От 1996 до 2001 г.  е преподавател по информатика в Нов български университет.

Уважаеми жители на Област Търговище,

Първо искам да започна с думите, че за мен е чест да бъда водач на листата в Търговище, красивото кътче на толерантността, любовта и усмивките. Сърдечно Благодаря на всички структури от региона за номинирането ми. Нашите избиратели в Търговище винаги са били за пример на цяла България и това е плод на нашата политика, която се основава на обединение, заедност и любов. За нас различията не са проблем, те са богатство. Ние можем да бъдем заедно и в различията си и сме го доказвали не веднъж.

Скъпи приятели и съмишленици,

Движение за права и свободи определя предстоящите предсрочни парламентарни избори, които ще се проведат на 26.03.2017г., като стратегически важни за бъдещето развитие на нашата страна.

В последните две години отново се появиха хора, които се опитват да ни поставят на опасният път на омразата и разделението, но ние няма да им позволим, защото заедно с вас имаме кауза и цел –

ДА СПАСИМ БЪЛГАРИЯ!  Дошло е времето ДПС да спаси България, но не само от омразата и разделението, а и от бедността и демографската криза.

Призмата, през която е пречупена нашата програма е борба за благото на всички граждани. Тази борба ние нямаме идеята да я водим с празни приказки, нямаме идеята да се лъжем, за нас винаги има утре. Ние знаем, че след 26 март, пак ще се събираме и ще се гледаме в очите и то с достойнство, защото си имаме доверие и не се лъжем. Имаме общи мечти и високи цели, имаме общ хоризонт и ясно изпълнение на предизборната ни програма.

Преди няколко месеца ние поискахме да предизвикаме промяна в нашата родина чрез Президентските избори. Успяхме, но имаме нова задача – да реализираме онази промяна, която искаме. Трябва да бъдем непреодолим фактор в управлението на страната, за да можем да продължим политиките за подобряване качеството на живот в цяла България и в малките населени места от където получаваме подкрепа, за да направим тези политики в реалност. Ние сме за развитие на икономиката, за развитие на бизнеса, за откриване на повече работни места. Ние сме за отстояване на правата и свободите, да има растеж, за да бъде България, както и Търговище едно по-добро място за живеене – ние това го можем и ще продължим да го правим с вашата подкрепа.

Вече 27 години ДПС отстоява завета на Васил Левски да живеем равни и всички заедно, независимо от произхода и вярата си, в чиста и свята Република. ДПС е единствената сила способна да се противопостави на омразата и разделението, да обедини хора от различен произход и вероизповедание, давайки им защита и сигурност.

Да спасим България не е просто мото, а е призив към всички български граждани и симпатизанти на Движение за права и свободи.

Всеки един от нас със своя опит и енергия, трябва да даде всичко от себе си за общата ни сигурност, за по-доброто бъдеще, за каузата, за победата за ДПС с № 9 – Да спасим България!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *