Обръщение на Имрен Мехмедова, кандидат за народен представител от ДПС: Заедно да спасим България!

Уважаеми съграждани и съмишленици, уважаеми приятели,

На 26 Март предстоят предсрочни парламентарни избори, които ДПС оценява като стратегически важни и ключови за развитието на България през следващите години.

Доверието в институциите и демокрацията е разклатено. Нека си припомним, че демокрацията е поемаш ангажимент към избирателите, избират те и изпълняваш обещаното. Всички заедно ще определим до каква степен ще дадем възможност на политическия и експертен екип на Движението за права и свободи да изведе нашата Родина от тежката материална и духовна криза, в която се намира страната ни.  Политическата сила, която ме издигна за кандидат за народен представител в област Търговище, има ясна визия и конкретен спасителен план за изход от продължителната политическа нестабилност и икономически застой в страната. Имаме нужните хора – политици и експерти, имаме най-добрата предизборна платформа. Движението за права и свободи има ясно дефинирани цели и проблеми – борба с бедността и преодоляване на демографската криза, която изпразва по един средно голям български град годишно, които е неотложно да бъдат решени и предлага конкретни мерки за тяхното осъществяване. ДПС е за водене на активна външно-политическа роля за реформиране на нашия общ дом Европа. Необходимо ни е вашето силно и мощно доверие, за да може да се включат в Програмата за управлението на страната на правителството действията и стъпките, които ние предлагаме за изход от политическата и икономическа ситуация, в която се намираме. Нашите цели са ясни и изпълними затова няма пречка да бъдат включени и реализирани. Като основна политическа задача ние определяме създаването на ценностно-хомогенно управленско мнозинство, което да излъчи стабилно правителство и търси консенсус при определянето на националните цели и приоритети на България.

Уважаеми граждани на област Търговище,

За първи път заставам срещу Вас да искам доверието ви. ДПС през годините се е доказвало, че е единствената партия, която залага и разчита на младите хора, поощрява и позволява нашето развитие. Постоянно се подмладява и развива, доверявайки се на професионалната ни квалификация, образователния ни ценз и най-вече на енергията и хъса ни за работа, без да пренебрегва и по-опитните от нас. За мен е чест, но и огромна отговорност да бъда представител на младото и нежното крило на Движението за права и свободи в най-младата, най-успешната, най-подготвената листа за избиране на кандидати за народни представители в 28 МИР – Търговище. Гарантирам Ви, че ще работя целеустремено за оправдаването му и ще бъда достоен представител на региона в Българския парламент.

За всички нас е осъществена мечта и привилегия водач на листата на ДПС в област Търговище да е лично председателят  – господин Мустафа Карадайъ.

Скъпи приятели,

Проблемите на нашите избиратели са много и разнородни, но можем да разграничим няколко общи – безработицата и обезлюдяването на много от нашите населени места. Не искам да давам неизпълними обещания, но заедно с ДПС ще работя за разрешаването на тези проблеми. Нашата сила е в непрестанния контакт с всички наши избиратели посредством нашите организационни структури. Няма да допусна да се скъса връзката на хората от най-малките населени места с големия град. ДПС е единствената партия мислеща за малките общини, каквито са нашите в област Търговище.

Своята роля, като част от силния екип на Движението за права и свободи, я виждам в активното ми участие в създаването и реализирането на политики във всички сектори на нашия обществено-икономически живот, със своята професионална квалификация и опит.

Моята компетентност е в сферата на Земеделието, доста от нашите избиратели в областта се занимават и изкарват своя поминък с животновъдство и растениевъдство. Някои знаят, че съм председател на Областен Съвет по Животновъдство – ТЪРГОВИЩЕ и съм защитавала и отстоявала интересите на нашите земеделци и животновъди и като народен представител ще продължа да работя усилено и в тази област. Една от моите цели е увеличаване на инвестициите за модерно земеделие в малките и средни ферми, защото в последните години на тях се отдели най-малко внимание.  В платформата на ДПС се залага на увеличаване на икономическия растеж чрез стимулиране на инвестициите. ДПС предлага конкретни облекчаващи мерки пред инвеститорите за една по-благоприятна и по-спокойна бизнес среда. Аз като народен представител ще работя за превличането на нови инвеститори в област Търговище.

Заявявам, че ще работя за всички избиратели и ще търся решения за проблемите ви, не само по време на предизборната кампания, а постоянно, защото съм убедена, че това е правилният подход за работа. Тук се крие и причината, в последните близо 20 години в област Търговище, ДПС да е винаги първа политическа сила. След избирането ми за народен представител, ще продължа активно да следвам поетите в предизборната платформа на ДПС ангажименти. Естествено, няма да подценявам и ще се отзовавам максимално на всеки един конкретен призив за съвет или помощ в зависимост от моите възможности, като разчитам и на потенциала на всички около мен.

Скъпи младежи,

Както всички добре знаем – „присъдата“ на политика е по време на „съдебното дело“, наречено избори. Добрите изборни резултати, са плод на един неуморен труд, хъс, ентусиазъм и на младежката организация, като основен движещ мотор на партийния апарат. Като областен председател на Младежко ДПС в момента, искам да заявя, че и като народен представител ще продължа да насърчавам всички младежи, независимо от тяхната политическа ориентация, в тяхната реализация, ще им вдъхвам повече доверие и увереност на равноправни европейски граждани, за да използват максимално европейските програми за финансиране на своите идеи и проекти.

Скъпи избиратели,

Ние сме сериозни и последователни политици, осъзнаваме отговорността, която носим за по-нататъшното развитие на страната, ние не само ще останем на политическата сцена, но и ще разширим влиянието си, необходимо е да го направим, за да СПАСИМ БЪЛГАРИЯ!

Искрено се надявам, че на 26, в най-женския месец, за пореден път всички заедно ще направим мъдрия и правилен избор, ще се поздравим отново с успех, всеки един от нас ще понесе своята част от отговорността за развитието на региона, ще се зареди с положителна енергия и мисъл, че доброто за България предстои и ще даде своя вот с надежда и вяра в по-светлото бъдеще на Родината ни, като подкрепи кандидатите за народни представители на Движението за права и свободи – Търговище с № 9 в интегралната бюлетина, за да може заедно да СПАСИМ БЪЛГАРИЯ!

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *