Теменужка Петкова: “Изграждането на индустриална зона в Търговище е наш основен приоритет”

ПП ГЕРБ  е партията на народа. В нашите редици има хора от различни етноси и това ни отличава от всички останали партии.

Това заяви в селата Кралево и Дългач водачът на листата на ПП ГЕРБ за Търговище Теменужка Петкова. Заедно с останалите кандидати за народни предствители тя запозна жителите на населените места с основните приоритети от управленската програма на ПП ГЕРБ.

„Нашата програма е реалистична. Това, което обещават нашите опоненти – скоростно увеличение на пенсиите и заплатите, няма как да се случи, защото това ще струва над 2 млрд.лв. на държавата, а бюджета не разполага с такъв ресурс”, поясни Теменужка Петкова и подчета, че ГЕРБ предвижда пенсиите и доходите да бъдат увеличени плавно, на база икономически ръст. Водачът на листата сподели, че важен акцент от програмата е здравеопазването, като е предвидено да бъде въведена електронна здравна карта, в която ще се съдържа информация за здравния статус на гражданите и ще пресече възможностите за злоупотреба.

„При следващ управленски мандат ще се борим, на територията на област Търговище да бъде изградена индудстриална зона. Региона има предпоставки за това, защото има стратегическо географско разположение. Но, за да се случи това е нужно да работим и за добра инфраструктура. За това, важен приоритет е доизграждането на АМ „Хемус”. Там където има инфраструктура, регионите процъфтяват”, каза Петкова. Пред жителите на двете села, тя обясни, че при управлението на БСП сектор „Енергетика” е бил във финансов колапс. „ Когато поехме упавлението, секторът беше тотално блокиран. С усилията на цялото правителство успяхме да го стабилизираме и от 247 млн. загуба излезе на 29 млн.лв. печалба”, заяви Теменужка Петкова.

„Винаги сме работили за всички български граждани. Показахме, че сме най-голямата партия, с най-добрите експерти. Вярвам, че след 26 март ПП ГЕРБ ще бъде първа политическа сила и България ще продължи по правилния път на развитие”, категорично заяви Теменужка Петкова.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *