Обединение ДОСТ: ВРЕМЕ Е ЗА ИСТИНСКО РАВНОПРАВИЕ, СВОБОДА И ДОСТОЙНСТВО!

Орхан Исмаилов е водач на листата с кандидати за народни представители на Обединение ДОСТ /ПП ДОСТ и НПСД/. Втори в листата е Шенол Мехмедов, а трета Севинч Хасанова. Следват ги Халил Халилов, Марям Мутиш и Алкан Хабил.

„Обединение ДОСТ е за истинска демокрация, отговорност, свобода и толерантност. Това са принципите, които ще осигурят на всички, в това число и на представителите на етническите, религиозните и културните малцинства, самочувствието да бъдат истински свободни и достойни граждани на Република България”, споделят от ДОСТ.

Те залагат на демократичния диалог, а не на авторитарна сила с култ към една личност. Казват, че в своите Устави са въвели принципа на мандатността на лидерите, за разлика от тоталитарна партия с пожизнен почетен председател. От Обединението ще разчитат на силата на демократичните идеи, а не на терора, репресията, заплахите за уволнение от работа и на купените гласове. От ДОСТ са си поставили за цел да градят доверие в сърцата на своите избиратели, а „не сараи в полите на Витоша и край морето”.

„ВРЕМЕ Е ЗА ОБЕДИНЕНИЕ! ВРЕМЕ Е ЗА ДОСТ! ВРЕМЕ Е ЗА ИСТИНСКИ СВОБОДЕН ИЗБОР! ВРЕМЕ Е ЗА ИСТИНСКО РАВНОПРАВИЕ,  СВОБОДА И ДОСТОЙНСТВО!”, казват от ДОСТ.

Мисията на Обединение ДОСТ е евроатлантическа България с модерен граждански патриотизъм, основаващ се  върху два принципа: 1.Истинска свобода и реално равноправие като условие за пълноценна интеграция на етническите, религиозните и културните различия в единната гражданска нация на Р България.

2.Защита на териториалната цялост и неделимостта на България.

В своята политическа платформа Обединение  ДОСТ предвижда да реализира своите приоритети в няколко секторни политики, сред които декомунизацията, борба с корупцията, постигане на енергийна независимост и развитие на националната енергетика при строго спазване на правилата на Европейския съюз, стимулиране на малкия и среден бизнес, на регионалната и социалната политика, образованието и здравеопазването, а не на последно място и външната политика.

„ИЗПРАВЕНИ СМЕ ПРЕД СЪДБОВЕН ИЗБОР. ВЗЕМИ СЪДБАТА СИ В СВОИ РЪЦЕ. ГЛАСУВАЙ ЗА ДОСТ, ЗАЩОТО ТОВА Е ГЛАС ЗА САМИЯ ТЕБ. ПОБЕДАТА НА ОБЕДИНЕНИЕ ДОСТ Е ТВОЯТА ПОБЕДА”, апелират към своите избиратели и симпатизанти от Обединение ДОСТ. Те ги призовават да гласуват с бюлетина номер 13 на предстоящите парламентарни избори.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *