Теменужка Петкова: ПП ГЕРБ излиза честно и достойно от властта

ПП ГЕРБ излиза честно и достойно от властта, с поглед към следващо успешно управление. Това заяви в Попово водачът на листата на ПП ГЕРБ-Търговище Теменужка Петкова, където заедно с останалите кандидати за народни представители се срещнаха с жителите на общината.

Теменужка Петкова заяви, че резултатите от управлението на ПП ГЕРБ са видими и поясни, че през 2016 година страната ни е достигнала икономически растеж, който е един от най-високите в Европа. „Нашите политически опоненти, които сега имат претенции да управляват, не могат да се похвалят с подобни резултати. За да има  успешно управление, са нужни професионалисти, каквито са министрите на ПП ГЕРБ и народните представители, нужно е да има желание България да се стабилизира”, допълни Теменужка Петкова. Тя обясни, че правителството на Бойко Борисов е оставило изключително добри финансови параметри на държавата. „Оставихме резерв от 14 млрд.лв. и това не се е случвало от години. За да се стигне до тук, бяха нужни огромни усилия, за да се преборим с една от тежките и корупционни практики по отношение на контрабандата, трябваше приходните администрации да работят и да събират всички вземания, за да се запълни хазната”, каза Теменужка Петкова Пред жителите на Попово водачът на листата сподели, че в управленската програма на ПП ГЕРБ са представени реалните решения за България. „Уверявам ви, че всяка една цифра в нашата програма е проверена, анализирана и ние заставаме зад нея с имената и лицата си. Всеки, който обещава някакви „розови” възможности за пенсии и доходи е машинация, за да бъдат заблудени хората и да спечелят изборите. В програмата на ПП ГЕРБ няма такива популистки неща, а реални решения”, подчерта Теменужка Петкова.

„На предстоящите избори е много важно да заемем мястото, което ни се полага, а именно първото място, защото доказахме, че можем да работим и да изведем България по правилния път на развитие”, категорично заяви водачът на листата на ПП ГЕРБ-Търговище.

КУПУВАНЕТО И ПРОДАВАНЕТО НА ГЛАСОВЕ Е ПРЕСТЪПЛЕНИЕ!

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *