„Продължаваме да надграждаме”

ПП ГЕРБ – Търговище представи официално листата си с кандидати за народни представители за предстоящите парламентарни избори. Това се случи по време на пресконференция и в присъствието на водача на листата Теменужка Петкова, досегашен министър на енергетиката.

Втори в листата с кандидат-депутати е Митко Стайков, общински председател на партията в Омуртаг. Третото място заема досегашният народен представител от 28-и МИР д-р Венка Стоянова. След нея е общинският лидер на ГЕРБ в Попово и настоящ зам.-областен управител Стефан Иванов. Пети е досегашният областен Светлин Бонев. Следват го Борислав Борисов, общински съветник в Опака,  Елка Станчева, общински ръководител в Антоново, и Никола Джамбазов, областен административен секретар на ПП ГЕРБ.

„За мен е въпрос на чест, че имам възможност да оглавя листата на ПП ГЕРБ в 28 МИР-Търговище. Но освен чест, това е и много сериозна отговорност. Ние от ПП ГЕРБ знаем как и сме доказали, че можем да носим отговорност вече 10 годни. Министрите на ПП ГЕРБ излизат от управлението с гордо вдигна глава. Показахме, че всеки един от нас е професионалист и отговорен на позицията, която заемаше. Това, което ще правим оттук нататък, и това, което е ясно очертано в нашата управленска програма, може да се обобщи с една дума – надграждане. Положихме основите в рамките на този мандат и това, което ще правим занапред, е свързано с надграждане на това, което постигнахме“, заяви в Търговище Теменужка Петкова.

По думите й управленската програма, която са разработили, е реалистична и могат напълно да изпълнят заложеното в нея. В подкрепа на казаното, водачът на листата припомни за изграденото от партията до сега. А относно повереният й до момента ресор – енергетика, тя заяви, че са успели да се справят с тежката ситуация в сферата от финансова и техническа гледна точка.

Сред основните акценти в управленската  програма на партията Теменужка Петкова открои образованието, сигурността, земеделието и увеличението на доходите в съответствие с икономическия ръст и социалните мерки за подобряване условията на живот.

„Разполагаме с най-добрия експертен потенциал във всяка една област. Ще се борим отново за доверието на гражданите и да бъдем първа политическа сила. Нашата цел е да стигнем до максимален брой хора, да се видим лице в лице с тях, защото ние няма от какво да се притесняваме. Работили сме честно и почтено в интерес на българските граждани”, каза в края на пресконференцията Теменужка Петкова.

Симона Алексиева

 

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *