Честит Ден на родилната помощ!

Честит Ден на родилната помощ!

Уважаеми колеги лекари, акушер-гинеколози, акушери и медицински специалисти, приемете сърдечните ми поздравления по случай Деня на родилната помощ!

21 януари е само повод да напомни на всички нас, че Вие имате благословеното призвание да помагате за появата на новия живот, да изминете най-трудните и най-щастливи часове по пътя на новата надежда, която се ражда в ръцете Ви.

Във всеки ден от календара на живота, който поема първата си глътка в ръцете Ви, Вие носите огромната отговорност да бъдете всеотдайни професионалисти с висока експертиза, независимо от условията и ситуацията в нашата реалност. Отговорността върви ръка за ръка с удовлетворението, с кристалните сълзи на радост, с вярата, че и днес сме се докоснали до най-съкровените мигове на професията ни, която ни е отредила да бъдем на своето място и да продължаваме да даряваме радост. В такива мигове има и много благодарност. Но над всички емоции остава любовта, която ни свързва с професията ни, с хората, с нашите принципи и лична отговорност.

Бъдете здрави, бъдете силни, бъдете всеотдайни и нека доброто, което държите в ръцете си и носите в сърцата си, Ви води във всеки ден!    

Честит празник!

С уважение,

Д-р Дарин Димитров, кмет на община Търговище

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *