Продължава чистенето на улици в Търговище от инертни материали

В рамките на седмица 18 са улиците, почистени от фракции в Търговище, останали след приключване на водния проект и други ремонти.

Това съобщиха от общинска фирма „БКС – Търговище“, на която кметът д-р Дарин Димитров разпореди да се заеме с незабавното премахване на инертните материали.

Част от улиците, разчистени последно, са в района на Автогара – Търговище и кооперативния пазар. Става въпрос за “Бяло море“, „Мадара“, „Плевен“, „Велико Търново“, „Радецки“, „Цар Симеон“.

В кв. Варош  чистите от строителни материали улици са: „Сп. Грамадов“, „Петлешков“, „Куманово“,“Катрафилов“, „Войнишка“, като се стига до ул. „Република“.

Останалите отсечки са в района на централната градска част. Това са ул. „Палаузов“, „Антим I“, „Първи май“, „Преслав“ и „Царевец“.

Работници на „ БКС“ чистят още покрай СОУ за ДУС и казармата.

Успоредно с изнасянето на инертните материали се почистват и намиращите се шахти по улиците – подчертаха още от „БКС“, като се надяват гражданите да са доволни от резултата.

Както вече бе съобщено, освен изброените улици, почистени от излишните фракции са кръстовищата в Търговище и натоварените с движение централни булеварди, и пътни артерии, включени в проекта за рехабилитация на ВиК – мрежата.

Вашият коментар

Вашият имейл адрес няма да бъде публикуван. Задължителните полета са отбелязани с *